Wohoo, ledig 3 dagar!

Jag är normalt aldrig ledig en måndag efter att ha jobbat helg, men en kollega frågade om jag kunde tänka mig att byta så att hon jobbar för mig imorron å jag för henne på torsdag. Det innebär dock att jag jobbar hela dagen på torsdag, men det är det fan värt för att få vara ledig imorron kan jag säga!

Så helgen har varit lugn.. Igår la jag mig så fort jag duschat å kollade på Vänner i sängen =) Så skönt!

Det enda som drar ner mitt humör lite är att min roomie kommit på att hon vill bo själv nu så jag måste flytta.. vet dock inte när, men jag letar lägenhet.
Fan det blir ett jävla projekt att hitta lägenhet!

Btw..i måndags.. bästa kvällen på länge =)
Du kan aldrig gissa vart jag va, ens om du får gissa tills du dör :P
Jag va på Stockholms Stadio mitt i natten! :P Ganska mäktigt faktiskt, även om jag inte va så positivt inställd till det från början, haha!
En kille från Eskilstuna som jag känt några år nu sa att hans kompis skulle jobba på stadion på natten, så om jag hade tid och lust skulle vi kunna ses när han ändå ska följa med till sthlm.
Så vi träffades runt 22, gick till The Londoner och drack lite öl och när stället stängde gick vi till stadion. Vi stannade där tills hans kompis jobbat klart.
Hur många kan säga att dom varit på en fotbollsstadio mitt i natten? Liiite coolt faktiskt =)
Får hoppas dom inte har övervakningskameror där inne bara.. :P

Nu ska jag springa ner till tvättstugan!

Seg-dag.

Idag har jag haft en liten bakis-dag. Har dock inte mått dåligt, bara varit seg.
Sov till 15, haha.
Igår va Joseph här, vi hade en tv-spels kväll och drack öl. (eller jag drack öl, han drack cider :P) jätte-trevligt faktiskt.

Har till och med badat ikväll. Tände ljus och tog med mig laptopen in i badrummet och lyssnade på Michael learns to rock :P mysigt. Diskat och städat lite också har jag gjort.. herre gud :P men lika bra att fixa lite, min roomie kommer hem imorron och jag vet inte vilken tid så lika bra att fixa nu på kvällen.

Haha kollar lite på Room 401 på MTV, fan va sjukt :P Jag skulle inte vilja bli utsatt för nåt sånt.

Oh just ja, i torsdags va jag till Fältöversten och handlade lite efter jobbet. Brukar normalt inte åka tunnelbana från Karlaplan, men då kände jag för att göra det. Och tur va väl det för jag fick åka tunnelbana med Kevin Borg :D (han vann Idol förra året :P) Så söt =)

Köpte förresten sötaste stekpannan på Åhléns i veckan! Gick runt lite och kollade och helt plötsligt ser jag den, nedsatt från 199 till 99, va ju bara tvungen att köpa den =)



Är den inte söt? =)

Så nära, men ändå så långt borta..

Ja mina vänner, jag pratar om Tokio Hotel :P Dom är i Sverige, i Stockholm, dom kom förmodligen igår. Och idag är dom på NRJ, sitter och lyssnar nu. Haha går upp tidigt när jag har sovmorgon bara för att lyssna på radio..galet..
Vann såklart inte tävlingen, kanske skulle ha gjort som en massa andra fans och anslutit mig till folkmassan vid Münchenbryggeriet. Killarna kommer tydligen ut och säger hej till alla som är där :P
Well well, jag är inte ett så galet fan än..men jag kanske blir? :P
Hur som helst så känns det lite frustrerande att dom är så nära, men ändå så otroligt långt bort.


Spelhelg =)

Är äntligen lycklig ägare till ett XBOX 360 Elite! Sååå fint..svart.. ;) Kunde inte låta bli att bara sitta och beundra det efter att min roomie åkt iväg på middag.. :P
Köpte mig ett eget Assassin's Creed på samma gång =) Men har dock inte spelat på mitt eget XBOX i helgen, va hos min kompis som jag varit hos tidigare när jag spelat.
Det går faktiskt riktigt bra nu! Va nära att ge upp idag när inget gick som jag ville, men till slut lyckades jag döda den jäveln! Haha! :P
Bra att jag har ett eget, bara att börja om på det så kan jag träna lite extra tills det nya spelet kommer, det verkar grymt mycket svårare, OCH grymmare över huvud taget för den delen.. men jag måste jobba upp mina fightingskills lite känner jag..
Fan va glad jag är att jag hittat ett spel jag verkligen gillar =)

Annars har jag haft en väldigt lugn helg. Ingen av mina planer blev av tyvärr, men jag är nöjd ändå!
Är ledig fre-sön nästa helg också, får kanske se till att nåt händer då i alla fall ;P

Åhh va jag skulle vilja vinna den där Tokio Hotel-tävlingen..
Men vem vet vad framtiden har att erbjuda? Kanske får ett tillfälle nån annan gång.
Om inte annat lär dom ju ge en konsert här i Sverige nån gång också, då är jag en given besökare!



Drömmen!

Fick veta i förrgår att Tokio Hotel kommer till Sverige på tisdag nästa vecka! Hjärtat slår ett extra slag varje gång jag tänker på det.. (ja jag är ett tokigt fan :P)
Hittade dessutom en tävling där man kan få följa med Kenza (bloggvärldens drottning för er som inte har en aning) och träffa dom!
Den tävlingen finns här:
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx

Haha jag vinner ju sällan nåt, men om man inte försöker kan man inte heller vinna, right?

Liiite häftigt faktiskt

När jag kommer ut från jobbet nu på kvällen hör jag musik väldigt nära. Tittar åt vänster och ser två skateboard-åkare åka framför en bil med Alexander Rybak in front! :P
Han måste ha hållit på å spelat in en video. Åh så sjuuuuukt söt han är =)

Är helt fast i tv-spel nu för tiden också..
Spelar Assassin's Creed så mycket att jag drömmer om det ibland och kollar runt på stan vart Altair skulle kunna ta sig upp på byggnaderna och så vidare och så vidare :P
Så grymt roligt! Och snart kommer 2an, ser jag verkligen fram emot! Verkar sjukt grymt =)

RSS 2.0